UngMagasinet ”Ung med leddegigt” er til dig, der lever med gigt eller kender en, der gør. Om du lige har fået diagnosen eller har levet med sygdommen det meste af dit liv, spiller ikke nogen rolle. Alle, der har gigt tæt inde på livet, kan nemlig få glæde af de gode råd, personfortællinger og mange ekspertkommentarer – også dig.

 

Magasinet har særligt fokus på leddegigt, men du kan sagtens bruge indholdet, selvom du har en anden kronisk sygdom. Artiklerne handler nemlig om de mange udfordringer, der er forbundet med at være ung med en kronisk sygdom. Læs fx om uddannelse, arbejde, graviditet, behandling, bevægelse, sundhed og et socialt, aktivt liv med masser af livskvalitet. Emnerne er mange, og netop derfor kan du bruge magasinet som et slags opslagsværk, hvor du kan få gode råd til lige netop den situation, som du selv befinder dig i – eller du kan læse det fra ende til anden som inspiration.

 

Uanset hvordan du bruger magasinet, håber vi, at det kan hjælpe dig til at skabe et godt liv, hvor det er dig, der kontrollerer gigten og ikke omvendt.

 

Download magasinet i PDF her.

 

Rigtig god fornøjelse.

Roche a/s

 

Tak

Vi vil gerne takke de mange patienter og eksperter, som med deres erfaringer og gode råd har været med til at skabe dette magasin. Også mange tak til FNUG, ForeningeN af Unge med Gigt, for deres konstruktive input og medvirken til udviklingen af magasinet. Uden jer havde det ikke kunnet lade sig gøre.